Liderul PSD Marcel Ciolacu e testat de COVID. El a suferit o lipotimie, fiind la un pas să leşine în conferinţa de presă

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a suferit, duminică, în timpul conferinţei de presă pe care o susţinea la sediul formaţiunii, o criză de lipotimie, posibil cauzată de căldura şi lipsa de oxigen din sală şi pe fondul unei activităţi intense din ultima perioadă desfăşurată la Parlament şi la partid, se arată într-un comunicat al PSD.  

Comunicatul vine după ce, în timpul unei conferinţe de presă Marcel Ciolacu a fost la un pas de a leşina, în timp ce prezenta programul partidului, „Repornim România”, cu propuneri pentru ieşirea din criză. 

„Astăzi, în timpul conferinţei de presă, preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a suferit o criză de lipotimie (stare de leşin), posibil cauzată de căldura şi lipsa de oxigen din sală, dar şi pe fondul unei activităţi intense din ultima perioadă desfăşurată atât la Parlament, cât şi la partid. Preşedintele interimar al PSD şi-a revenit la scurt timp şi a părăsit sediul PSD fără a avea nevoie de ajutor. În acest moment se află într-un spital de stat pentru analize. Vom reveni cu detalii”, a transmis PSD.

Pentru că Marcel Ciolacu are şi funcţia de Preşedinte al Camerei Deputaţilor, poate beneficia de servicii medicale la Spitalul Militar de Urgenţă Central Dr. Carol Davila din Capitală, aşa cum prevede protocolul încheiat de acest spital şi SPP. Aşa cum se întâmplă cu orice pacient care ajunge pentru îngrijiri la Spitalul Militar, şi lui Marcel Ciolacu medicii îi vor face un test pentru a afla dacă demnitarul este infectat cu COVID-19 sau nu. Într-un astfel de caz, în care există o suspiciune de AVC, protocolul medical presupune mai multe tipuri de investigaţii. Astfel Marcel Ciolacu ar putea face CT cerebral, electrocardiogramă, analize de sânge, şi markeri cardiaci de accident coronarian. Dar, având în vedere că preşedintele Camerei Deputaţilor a putut pleca pe picioarele lui spre maşină şi nu era cunscut ca având şi alte probleme de sănătate, nu este exclusă existenţa unei simple lipotimii, aşa cum se arată în comunicatul transmis de PSD.

Preşedintelui interimar al PSD, Marcel Ciolacu, i s-a făcut rău, duminică, în timpul conferinţei de presă pe care o susţinea la sediul partidului. Marcel Ciolacu prezenta în faţa presei propunerile din planul de relansare a economiei, intitulat ”Repornim România”. 

Conferinţa de presă a fost oprtiă în momentul în care lui Ciolacu i s-a făcut rău.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.