Tribunalul Brașov a respins cererea de eliberare condiționată a lui István Beke, condamnat pentru terorism

Tribunalul Braşov a respins definitiv cererea de eliberare condiţionată înaintată de István Beke, condamnat la închisoare pentru terorism. Extrasul hotărârii a fost postat pe portalul instanţelor din România, transmite MTI, citată de Rador.

Tribunalul Braşov a respins ca nefondat recursul înaintat de István Beke împotriva deciziei de respingere formulată de Judecătoria Braşov, la mijlocul lunii mai. Cererea de eliberare condiţionată a celuilalt bărbat din Târgu Secuiesc condamnat pentru terorism, Zoltán Szőcs, a fost respinsă de Judecătoria Braşov, pe 27 mai.

Apelul va fi judecat pe 16 iunie. Cei doi condamnaţi au solicitat eliberarea condiţionată pentru bună purtare şi pentru zilele lucrate în penitenciar. Cotidianul Háromszék aminteşte că István Beke va avea dreptul să formuleze o nouă cerere similară după 23 iunie. 

István Beke şi Zoltánt Szőcs, lideri locali ai Mişcării de Tineret 64 de Comitate, au fost condamnaţi, pe 4 iulie 2018, de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, la câte cinci ani de închisoare pentru acte de terorism şi instigare la acte de terorism.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.