Circulația pe DN73A se închide temporar între Râșnov și Predeal

Mâine, 25 iunie, în intervalul orar 7:00 – 15:00, circulația rutieră se va închide pe DN 73A, între Predeal și Râșnov, în vederea executării lucrărilor de refacere a corpului drumului la km 16+250, afectat de precipitațiile din ultima perioadă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al DRDP Brașov Robert Elekes, este vorba despre zona afectată de o alunecare în urmă cu câțiva ani, pe lângă unitatea militară din apropierea, intersecției cu Valea Rașnoavei, unde ploile din ultima vreme au grăbit intervențiile de punere în siguranță.

Lucrările se vor executa în regie proprie de către DRDP Brașov, după ce instituția a reziliat până acum două contracte cu companii care nu au respectat planul de intervenție.

Traficul rutier din zonă va fi deviat pe următoarea rută:
 
DN1 – Predeal – Brașov – DN73 – Brașov – Râșnov – Bran și retur;

Circulația riveranilor se va face dirijat cu ajurorul piloților prezenți în teren la capetele sectorului de drum restricționat.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT.
 
 
 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.