Primăria Prejmer modernizează complet dispensarul uman din localitate. Lucările se finalizează în perioada alegerilor locale

Primăria Prejmer investeşte 195.000 de lei în modernizarea clădirii în care îşi desfăşoară activitatea dispensarul uman din localitate. În acets sens a scos la licitaţie un contract pentru înlocuirea completă a tâmplăriilor, pentru care ofertele sunt aşteptate până la data de 5 august.

Prin acest contract vor fi schimbate cele trei uşi exterioare ale clădirii, 52 de ferestre şi 62 de uşi interioare, cu unele noi, de calitate şi care să răspundă normativelor în vigoare. Toate uşile şi ferestrele vor fi furnizate şi montate cu toate accesoriile necesare, respectiv tocuri, chedere, balamale, clanţe, mânere şi în cuietori tip yala.

Termenul de livrare este de 50 de zile de la semnarea contractului, astfel că – surprinzător sau nu – Primăria Prejmer, care finanţează această modernizare, are şansa să se prezinte cu o nouă faţă a dispensarului chiar înaintea alegerilor locale.

Dispensarul uman de la Prejmer este situat pe Strada Mare nr. 565. În luna ianuarie, autoritatea locală a început lucrările de reabilitare completă a dispensarului – o clădire cu subsol, parter şi un etaj. 

Lucrările de reabilitare au avut în vedere subsolului, cu rețeaua de canalizare şi rețea apă potabilă, realizarea unui dren pentru preluarea apelor freatice precum şi reabilitarea parterului şi a etajului, cu toate spaţiile. ( holuri, spații sanitare, geamuri, uși). 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.