VIDEO. Ministrul Sănătăţii, în şedinţă cu managerii de spitale din Braşov

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, se află azi la Braşov, unde are programate mai multe întâlniri cu reprezentanţii spitalelor şi cei ai autorităţilor locale.

Prima dintre întâlniri are loc la ora 10.00 cu reprezentanţii spitalelor din Braşov, la Consiliul Judeţean.

تم النشر بواسطة ‏‎Consiliul Județean Brașov‎‏ في الأربعاء، ١٥ يوليو ٢٠٢٠

 

La întâlnirea de la Consiliul Judeţean participă coordonatorul Unităţii de Primirii Urgenţe de a SPitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov, dr. Cristina Vecerdi managerul Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii, Monica Săbădâş, managerul Spitalului de Obstetrică şi Ginecologie, dr. Mircea Preda, managerul Spitalului de Pneumoftiziologie, dr. Dan Moraru, managerul Spitalului de Psihiatrie şi Neurologie, dr. Nicuşor Bîgiu, conducerea Spitalului de Boli Infecţioase, dr. Ana Gordi şi dr. Andreea Moldovan, dr. Keresztes, manager al Spitalului Militar Braşov, precum şi directorul Drecţiei de Sănătate Publică, dr. Andrea Neculau. 

Pe agenda ministrului, la Braşov, se află, de la ora 12.00, o discuţie despre Spitalul regional la Primăria municipiului Braşov. La întâlnire vor participa și reprezentantii BERD, care asigură o finanțare nerambursabilă de 2,5 milioane de euro pentru întocmirea documentației. 

De asemenea, Nelu Tătaru va vizita şantierul spitalului modular de la Spitalul de Urgenţe Judeţean Braşov şi Unitatea de Primiri Urgenţe finanţată cu fonduri europene de către Ministerul Sănătăţii.

Nelu Tătaru are programată o vizită la amplasamentul viitorului Spital Regional Braşov, precum şi discuţii cu mediul HORECA în Piaţa Enescu. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.