LOCALE 2020. Alianța USR PLUS și-a prezentat candidații la Primăria Brașov și Consiliul Local, în Piața Sfatului

Alianţa USR PLUS şi-a prezentat candidatul pentru Primăria Braşov, pe Allen Coliban, precum şi candidaţii pentru Consiliul Local Braşov, în cadrul unui eveniment organizat ieri, în prima zi oficială de campanie electorală, în Piaţa Sfatului. Publicul care a luat parte la prezentarea candidațilo nu a fost unul  numeros, exceptând membrii celor două partide care formează Alianța. Însă politicienii de la USR și PLUS le-au transmis mesajul lor alegătorilor și prin intermediul unei transmisiuni în direct pe rețelele sociale. 

**

Allen Coliban (41 de ani), propunerea Alianței pentru Primărie este senator USR de Braşov, aflat la primul mandat de parlamentar, şi preşedintele Comisiei pentru Mediu a Senatului.

Allen Coliban candidează cu ambiţia ca Braşovul să fie administrat corect şi să aibă o strategie de dezvoltare în interesul şi în favoarea braşovenilor. Îşi doreşte să nu mai existe cartiere noi fără asfalt, fără utilităţi, fără locuri de joacă, fără parcuri, fără creşe, grădiniţe şi şcoli. Sau fără cabinete medicale. Propune un plan urbanistic general (PUG) care să protejeze patrimoniul istoric şi care să normeze zonele de dezvoltare. De asemenea, are ambiţia de a transforma Braşovul în capitala verde a României, cu parcuri noi în cartiere şi includerea pădurilor din jurul Braşovului într-un parc natural în care defrişările să nu mai fie admise şi care să devină un important obiectiv turistice, se arată în comunicatul de presă transmis de Alianța USR PLUS. 

Echipa de consilieri USR PLUS Braşov este formată, pe primele locuri, din: 
1. Ioan Corbu, 42 de ani, tată, activist, specialist IT
2. Flavia Boghiu, 30 de ani, expert asistenţă socială şi comunitară
3. Radu Cenţiu, 36 de ani, tată, antreprenor şi inginer

Lista candidaţilor USR PLUS pentru Consiliul Local Braşov poate fi consultată aici: https://colibanprimar.ro/echipa/

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.