VIDEO. Al treilea focar de COVID-19 într-un centru de vârstnici din județul Brașov. Raed Arafat a venit cu confirmarea

Încă un cămin de vârstnici din județul Brașov este confirmat ca focar de infecție cu SARS-COV2. Confirmarea a venit joi de la șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, dr. Raed Arafat, prezent la Brașov pentru a verifica stadiul în care se află construcția secției modulare de ATI, din curtea Spitalului Județean. 

După căminele pentru persoane vârstnice de la Sânpetru și Brașov, cel de la Moieciu este al treilea centru devenit focar de COVD-19. Arafat spune însă că nu se impune în acest moment carantinarea întregii localități. 

 

 

„Am solicitat tuturor județelor să facă o analiză a localităților în care sunt peste 3 cazuri la mia de locuitori. Vor fi luate măsuri de limitare a răspândirii transmiterii noului coronavirus în localitățile cu probleme deosebite. În județul Brașov, este localitatea Moieciu, dar acolo este vorba despre un focar într-un azil. Dacă așa este, atunci nu se impune carantinarea localității. Când ai transmitere comunitară, dar și alte criterii, atunci se pot lua și alte măsuri”, a declarat Raed Arafat.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.