62 de persoane infectate cu noul coronavirus „s-au pierdut pe drum”, între Brașov și București

Numărul de infectări cu noul coronavirus din Brașov variază, în funcție de sursa oricială a informațiilor. Mai exact, conform datelor transmise în data de 2 septembrie de Grupul de Comunicare Strategică (GCS), în județul Brașov, erau 4.663 de persoane infectate noul coronavirus.

Tot în data de 2 septembrie, conform datelor centralizate de Direcția de Sănătate Publică (DSP) Brașov, în județul nostru era 3.803 de pacienți vindecați, 361 de persoane infectate internate în spitale și alte 404 în izolare la domiciu (acestea au ales să se trateze acasă). De asemenea, până în data de 2 septembrie au fost înregistrate 157 de decese ale unor persoane infectate cu COVID-19, iar alte 356 de persoane erau în carantină la domiciliu (acestea nu sunt confirmate pozitiv, astfel că nu sunt luați în calculul numărului total de cazuri). La simplă adunare a vindecaților, internaților, izolaților și decedaților, rezultă că, dacă ne raportăm la datele transmise de DSP Brașov, până în 2 septembrie, în județul nostru au fost înregistrate până ieri 4.725 de infectări cu COVID-19, cu 62 mai multe decât cele anunțate de GCS. 

De altfel, nici în 30 august datele DSP Brașov nu s-au suprapus cu cele ale Grupului de Comunicare Stratregică, diferența fiind de 58 de cazuri. La data amintită, GCS a anunțat că județul nostru au fost înregistrate, în total, 4.552 de cazuri, iar în urma adunării vindecaților, internaților, izolaților și a decedaților raportați de DSP Brașov numărul total al cazurilor COVID-19 din județul nostru era de 4.610.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.