VIDEO. Spectacol superb în Pădurile Brașovului: cerbii se pregătesc de boncănit

Reprezentanții regiei Publice Locale a Pădurilor „Kronstadt“ au surprins în aceste zile un spectacol superb în zonele pe care le gestionează. La mijloc de lună septembrie, camerele de filmat ale Regiei au surprins mai mulți cerbi maturi, cu coarne de mari dimensiuni, ieșiți la plambare prin pădure, într-o perioadă în care aceste mamifere se pregătesc de celebrul lor „boncănit“. 

„În Pădurile Brașovului, în aceste zile, cerbii se pregătesc de spectacol, iar zona Valea Timișului va fi una dintre numeroasele scene.

Se apropie sezonul cerbilor. Octombrie este luna lor, este luna boncănitului şi a împerecherii. Atunci, cerbii îşi etalează toată splendoarea și ne arată de ce sunt atât de admiraţi.

Fiecare cerb va încerca în perioada următoare să impresioneze femelele, dar și să stabilească „cine e șeful”. Iar concurența va fi acerbă, pentru că în Pădurile Brașovului avem exemplare minunate. Dovada este şi în imaginile pe care le-am surprins în aceste zile, cu camerele de monitorizare pe care le avem în fondul cinegetic pe care îl gestionăm.

Vi le punem la dispoziţie, pentru a ne putea bucura împreună de frumuseţea pădurii“, au spus reprezentanții RPLP Kronstadt.

1 Trackback / Pingback

  1. VIDEO. Spectacol superb în Pădurile Brașovului: cerbii se pregătesc de boncănit – NewsTimes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.