LOCALE 2020. Mariana Câju, scrisoare deschisă către Adrian Veștea, care refuză o dezbatere directă: „NU vă doriţi cu adevărat această funcţie!”

„Azi o să mă adresez candidatului (care este încă în funcție) și care refuză o dezbatere în fața Dumneavoastră”, a spus Mariana Câju, la transmiterea scrisorii sale deschise.  

Fostul vicepreşedinte cu atribuţii de preşedinte al Consiliului Judeţean Braşov a declarat că a încercat să îl invite pe Adrian Veștea, prin diferite canale media, la o confruntare publică însă acesta refuză cu vehemență. „Sper ca în ceasul al doisprezecelea, din respect pentru TOȚI locuitorii Județului Brașov, să ne putem întâlni pentru a prezenta, fiecare dintre noi, poiectele pe care le avem pentru Județul Brașov pentru următorii 4 ani”, a spus Mariana Câju. 

___________________________________________________________________

Azi am pregătit pentru tine o prețioasă comoară de înțelepciune ascunsă într-o scurtă povestioară numită Pilda tâmplarului bătrân.  

Iată cum ”grăiește” povestea:

Un bătrân tâmplar se afla în pragul pensionării. Era încă în putere, de aceea patronul său îl mai dorea la lucru în echipa sa. Cu toate acestea, bătrânul era hotărât să se retragă, pentru a duce o viaţă mai liniştită alături de familie. Renunţă la un salariu bunicel, preferând liniştea.

Cu părere de rău pentru pierderea unui meşter aşa de priceput, patronul i-a cerut totuși să mai construiască doar o singură casă. Bătrânul a acceptat, însă nu a mai pus suflet în ceea ce făcea. A chemat ajutoare nepricepute şi a folosit materiale ieftine și scânduri nepotrivite. Şi lui îi era ruşine de cum arăta ultima lucrare.

Când în cele din urmă a isprăvit-o, patronul a venit să o vadă. Și fără să stea prea mult pe gânduri i-a dăruit tâmplarului cheia de la intrare, zicându-i:

Aceasta este casa ta, darul meu pentru tine!

Tâmplarul a rămas uimit. 

Ce mare ruşine!!! Dacă ar fi ştiut că îşi construieşte propria casă, atunci ar fi făcut-o cu totul altfel. 

Concluzia ar fi următoarea:

Dumneavoastră, domnule Veștea, NU vă doriți cu adevărat această funcție!!! Nu stiți ce să faceți cu ea, nu aveți proiecte, nu aveți idei, nu aveți tragere de inimă!!! Ați avut ocazia, nu mai puțin de 4 ani, să faceți o casă bună pentru locuitorii Județului Brașov și n-ați făcut-o: este cu pereții strâmbi, plouă și e frig în ea!!! N-aveți cum să faceți ceva reușit în următorii 4 ani pentru că nu sunteți priceput și nu sunteți gospodar!!!

 

„Dragi brașoveni, În votul Dumneavoastră stă revenirea la normalitate.  Județul Brașov este casa mea și a voastră și împreună vom ști ce avem de făcut!  La poziția 11 pe Buletinul de Vot este Președintele Vostru! Împreună suntem Județul Brașov!”, a încheiat Câju. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bună dimineața!

 

Din cauza faptului că Președintele încă în funcție al Județului Brașov (și actualmente candidat pentru această funcție) REFUZĂ o dezbatere publică în care fiecare candidat să își prezinte proiectele pentru umătorii 4 ani, vă trimit această scrisoare publică. Sper ca, prin intermediul dumneavoastră, mesajul meu să ajungă la domnul Adrian Veștea.

 

L-am invitat pe domnul Veștea prin diferite canale media la o confruntare publică însă dânsul refuză cu vehemență. Sper ca în ceasul al doisprezecelea, din respect pentru TOȚI locuitorii Județului Brașov, să ne putem întâlni pentru a prezenta, fiecare dintre noi, PROIECTELE pe care le avem pentru Județul Brașov pentru următorii 4 ani.

 

Cu considerație,

Mariana Câju

 

 

ingura modalitate de a comunica cu el este prin a-i transmite , prin

 

 

Unde sa prezentam proiectul nostru pentru  astigarea acestui folotliu important.

l-am invitat de mai multe ori la p confruntare piblica prin diferite canale media dar a refuzat cu vehementa. Singura modalitate de a comomuns cu el este de a-I transimyre prin intermediul dvs acest mesaj prin care sa 0l invit in cel de-al 24-lea ceas la o dezbatere publica din respect pentru toti locuitorii judetului Brașov.

Consider în interesul TUTUROR

Cu consideratie,

 

1 Trackback / Pingback

  1. LOCALE 2020. Mariana Câju, scrisoare deschisă către Adrian Veștea, care refuză o dezbatere directă: „NU vă doriţi cu adevărat această funcţie!” - NewsTimes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.