Salvamont Brașov și Clubul de Speologie Avenul au făcut echipă pentru a salva un cățel care „s-a crezut pisica cu nouă vieți”

De regulă, salvatorii montani sunt chemați pentru a coborî de pe munte turiști răniți, epuizați, speriați de urs sau rătăciți. Totuși, zilele trecute, cei de la Salvamont Brașov au avut un alt gen de intervenție. Mai exact, împreună cu cei de la Clubul de Speologie Avenul din Brașov, au salvat un cățel blocat în Peștera Studenți de lângă Râșnov. 

„Dark side of life! Sau atunci când curiozitatea te ”bagă în belele” și te crezi pisica cu nouă vieți. Colegul nostru voluntar Marius , împreună cu prietenii de la Clubul de Speologie Avenul au reușit să salveze un cățel curios, care a rămas blocat în Peștera Studenți de lângă Râșnov. Din informațiile primite, 4 salvatori au fost implicați în acțiune”, au precizat cei de la Salvamont Brașov.

 

1 Trackback / Pingback

  1. Salvamont Brașov și Clubul de Speologie Avenul au făcut echipă pentru a salva un cățel care „s-a crezut pisica cu nouă vieți” - NewsTimes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.