VIDEO. Avertizare: Urs rănit şi agresiv în zona Cascadei Urlătoare din Bușteni

Salvamont Bușteni a transmis o avertizare de „urs agresiv” pentru traseul ce leagă orașul de Cascada Urlătoarea.  Conform salvatorilor montani,  urs este rănit și agresiv. „Evitați zona! Ursul a atacat un grup de muncitori și a muscat din mașini”,  a anunțat Salvamont Bușteni.  

De altfel,  în această vară,  pe traseul spre Cascada Urlătoarea (cel mai aglomerat din zonă),  dar și pe ultima porțiune a traseului „Jepii Mari” (care se unește pe ultima porțiune cu cel care duce la cascada) salvatorii montani au fost chemați de mai multe ori pentru a aduce în oraș turiști urmăriți de urs.  

După acest incident,  în care nu a fost rănit nici un muncitor,  turiștii care se îndreptau spre cascadă au fost întorși din drum. 

Avertizare: urs ranit si agresiv pe poteca turistica spre Cascada Urlatoare. Evitati zona! Ursul a atacat un grup de muncitori si a muscat din masini.Upgrade: se pare ca ursul este intr-o stare din ce in ce mai rea, pentru ca de aproape o ora nu s-a mai miscat din acel loc. Salvamontistii, jandarmii, administratia parcului si a fondului de vanatoare asigura acum perimetrul, ca niciun turist sa nu se apropie.

Publicată de Salvamont Busteni pe Vineri, 9 octombrie 2020

2 Trackbacks-uri / Pingbacks-uri

  1. Avertizare: urs agresiv în zona Cascadei Urlatoare din Bușteni - NewsTimes
  2. VIDEO. Avertizare: Urs rănit şi agresiv în zona Cascadei Urlătoare din Bușteni - NewsTimes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.