PARLAMENTARE 2020. PNL Brașov anunță o campanie electorală fără „noroi aruncat în adversari”

„Războiul diplomelor”  din Brașov este un non-subiect, spun reprezentanții PNL Brașov, care au precizat și faptul că în campania electorală pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie nu vor „arunca cu noroi în alți competitori”. 

Anunțul a fost făcut miercuri de liberalii brașoveni într-o conferință de presă, în care au precizat că toate discuțiile legate de CV-ul primarului Brașovului, Allen Coliban nu reprezintă „o știre”. 

„Nu vom folosi această situație (CV-ul lui Allen Coliban – n.red.) pentru a puncta în campania electorală. Campania electorală este despre ce putem livra noi brașovenilor, nu despre adversarii politici (…) Văd acum că în acest ”război al diplomelor” a intrat și Marius Dunca. Acesta, în loc să își arate toate actele de studii, mai bine ar ne arăta cele opt spitale regionale promise în anul 2016. Brașovenii nu vor să vadă un război al diplomelor”, a declarat Ciprian Sterpu, unul dintre candidații PNL Brașov pentru Senatul României. 

Acesta a subliniat și faptul că la nivelul județului Brașov, PNL și USR PLUS formează o coaliție. 

Pe de altă parte, secretarul general al PNL Brașov, Șerban Todorică, el fiind și președinte al Consiliului Județean Brașov, descris coaliția PNL – USR PLUS la nivelul administrației județene:

„Cei din USR PLUS sunt tineri plini de entuziasm  și vor să facă treabă, dar au nevoie de experiența noastră”. 

Nu în ultimul rând, Todorică a menționat că „în această campanie electorală nu vom arunca cu noroi în nici un alt competitor”.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.