Șase pe loc. Concurență mare pentru funcția de director al Direcției Tehnice din Primăria Brașov

După ce Raul Negoiță a plecat de la conducerea Direcției Tehnice din cadrul Primăriei Brașov, a fost lansat un concurs pentru ocuparea acestui post, termenul de depunere a candidaturilor fiind 14 noiembrie. Potrivit Primăriei Brașov, pentru ocuparea acestui post s-au depus șase candidaturi. Trei dintre candidați provin din mediul privat, doi din administrația publică, iar unul este cadru universitar. 

Pentru a ocupa acest post, candidații trebuie să aibă universitare absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în ştiinţe inginereşti – inginerie civilă, master în domeniul administraţiei publice, management sau inginerie civilă și vechime muncă în specialitatea studiilor necesare ocupării funcţiei publice de minim 7 ani. De asemenea,  primarul Brașovului, Allen Coliban, a precizat că pentru acest post „căutăm un om competent, capabil, bun proiectant, care să mai fi lucrat în domeniu și care să aibă deci experiență și expertiză, pentru că de această direcție depind majoritatea lucrărilor curente din oraș și ea are un impact esențial asupra modului în care arată orașul și în care funcționează toată infrastructura lui”.

Directorul executiv al direcției tehnice gestionează activitatea de întreținere și reparații drumuri publice, întreținere zone verzi, curățenie și deszăpezire, iluminatul public și, nu în ultimul rând, investițiile realizate din bugetul local. Anul acesta, bugetul de gospodărire a orașului, de care răspunde șeful Direcției Tehnice, depășește 150 de milioane de lei, la care se adaugă capitolul de investiții.

 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.