Hotărârea CJSU Brașov: carantina în Sânpetru încetează. Mai trebuie să fie de acord și Departamentul pentru Situații de Urgență

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Brașov a aprobat astăzi, cu unanimitate de voturi, încetarea carantinei în comuna Sânpetru, începând cu 8 aprilie, ora 22.00. De asemenea, Comitetul a decis că începând cu data de 8 aprilie, ora 22.00, în comună se vor aplica măsurile corespunzătoare limitelor de incidență între 4 și 7,5/1000 de locuitori.

Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Brașov are la bază analiza Direcției de Sănătate Publică Brașov. 

Pe de altă parte, carantina va înceta oficial începând cu data de 8 aprilie, ora 22.00, dacă va fi emis un ordin al șefului Departamentului pentru Situații de Urgență. 

„Decizia de ridicare a carantinei se dispune prin ordin al șefului Departamentului pentru Situații de Urgență sau al persoanei desemnate de acesta, în baza hotărârii CJSU”, se arată în Ordinul ministrului Sănătății nr. 1309/21.07.2020. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.