Drum „ciuruit” de un dezvoltator imobiliar din Sânpetru. Locuitorii cer primăriei să se implice în rezolvarea problemei. Deocamdată nicio reacție

O secțiune de drum din comuna Sânpetru, respectiv Giratoriu de la DJ 103 – Strada Sfântul Aurel- Sfântul Andrei- Sfinții Constantin și Elena arată ca după război. Problema ne-a fost sesizată de Dragoș, un locuitor al din comună, care a menționat că acesta este drumul principal care asigură accesul în cartierul Ecovilla și deservește în jur de 3.000 locuitori.
 
„Drumul a ajuns să fie impracticabil pe timp de ploaie. Când nu plouă, deplasarea pe cei 450 m de drum se face în aproximativ 15 minute, deoarece drumul este plin de gropi și cratere. Am făcut petiții, am fost în audiențe la primarul Marian Arhire, la toți consilierii locali și am transmis sesizări oficiale una dintre ele având statutul ”rezolvată parțial”, dar starea drumului este aceeași. Autoritățile locale nu  răspund la petiții și sesizări. Când ne întâlnim cu dumnealor, răspunsul este unul clasic: ”În maxim 2 săptămâni””, a precizat cetățeanul.
 Vezi aici cum se circula pe drum: 
 
 
Acesta a declarat că drumul a fost degradat de utilajele unul dezvoltator imobiliar. 
 
 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.