Ultimul maraton de vaccinare din Brașov va fi duminică, în Piața Sfatului

Duminică, 4 iulie, în Piața Sfatului, între orele 10.00 și 20.00, se desfășoară ultimul eveniment, cel de al zecelea, din cadrul maratonului de vaccinare „Liber la vaccinare, liber la viață!“, inițiat de Primăria Brașov. „Liber la sănătate!” este un eveniment dedicat turiștilor și tuturor celor care nu vor să se mai teamă pentru sănătatea lor.

Evenimentul este organizat de Primăria Brașov, în parteneriat cu Direcția de Sănătate Publică și Crucea Roșie – filiala Brașov.

În cadrul acestui eveniment, vaccinarea se face, la alegere, cu unul dintre cele două vaccinuri produse de Pfizer și Johnson&Johnson.

Totodată, pe toată perioada vaccinării vor fi organizate o serie de evenimente. Crucea Roșie va organiza un maraton de resuscitare, cursuri de prim ajutor și va măsura tensiunea și glicemia participanților care vor solicita acest lucru, iar  Asociația Pacienților cu Afecțiuni Hepatice va derula activități de informare a publicului privind diferitele tipuri de hepatite, prevenție și tratament.

Vă reamintim că la începutul lunii mai, Primăria Brașov a demarat maratonul de vaccinare „Liber la vaccinare! Liber la Viață!”, care cuprinde 10 evenimente de vaccinare dedicate diferitelor categorii sociale sau anumitor activități din ceea ce presupune reîntoarcerea la normalitate.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.