Preşedintele Iohannis a semnat decretul de numire în funcţia de ministrul al Finanţelor, pentru omul lui Cîţu. Jurământul de învestitură are loc azi/ Cine este Dan Vîlceanu?

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat miercuri decretul de numire în funcția de Ministru al Finanțelor pentru Dan Vîlceanu. Ceremonia de depunere a jurământului de învestitură are loc la Cotroceni la ora 17.30. 

„La data publicării prezentului decret în Monitorul Oficial al României, încetează efectele Decretului nr. 825/2021 pentru desemnarea unui membru al Guvernului ca ministru interimar, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 676 din 8 iulie 2021. Ceremonia de depunere a jurământului de învestitură va avea loc astăzi, ora 17:30, la Palatul Cotroceni”, a anunțat administrația prezidențială.

Dan Vîlceanu, propunerea lui Cîțu pentru Ministerul Finanțelor: Fost membru PSD, intrat în PNL pe filiera PDL/ Firma mamei sale, profit de 2 miliarde de lei în anul pandemiei

Dan Vîlceanu a fost validat miercuri, pentru funcția de ministru al Finanțelor, decizia fiind luată în Biroul Politic Național al PNL, convocat de către premierul Florin Cîțu și de susținătorii acestuia. Singurul vot împotrivă a fost al lui Ludovic Orban, Vîlceanu având de partea lui 47 de voturi. În prezent, interimatul în funcția de ministru al Finanțelor este asigurat de Cîțu. Dan Vîlceanu, președintele filialei Gorj al liberalilor, este unul dintre susținătorii lui Cîțu în competiția acestuia pentru șefia partidului.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.