RATBV acordă bilete gratuite la Brașov Jazz&Blues Festival călătorilor care își fac abonamente pe transportul în comun

Societatea de transport public de călători RATBV va oferi mai multe bilete gratuite la spectacolele ce vor avea loc pe scene din centrul Brașovului, în cadrul Brașov Jazz & Blues Festival 2021. 

RATBV va acorda gratuit câte bilete de intrare pentru spectacolele din zilele de 3, 4 și 5 septembrie, pentru călătorii care care achiziționează în cursul zilei de vineri, 27.08.2021, un abonament de transport cu valabilitate de o lună sau mai mult, de la casieria din terminalul Saturn.

Practic, la cumpărarea unui titlu de călătorie dintre cele menționate, clientul respectiv va primi și două bilete de intrare la unul dintre spectacolele evenimentului Brașov Jazz & Blues Festival 2021.

Ca şi în alte ocazii similare, clienţii RATBV SA care vor intra în posesia unuia dintre pachetele de câte două bilete de intrare gratuite îşi pot achiziţiona orice tip de abonament de transport lunar sau anual, indiferent dacă este la preţul întreg de 85 sau, respectiv, 850 de lei ori dacă sunt abonamente cu reducere pentru studenţi ori donatorii de sânge. 

Acordarea biletelor se face pe bază de semnătură și cu o confirmare de participare pe adresa de email comunicare@ratbv.ro până la data de 31.08.2021. 

Potrivit organizatorilor acest eveniment se desfășoară în conformitate cu reglementările în vigoare în ceea ce privește evenimentele. Astfel, participarea este permisă exclusiv:

  • persoanelor vaccinate cu ambele doze și care au împlinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
  • persoanelor care prezintă dovada unui TEST RT-PCR NEGATIV efectuat în urmă cu maxim 72 ore sau TEST ANTIGEN RAPID efectuat în urmă cu maxim 24 de ore;
  • persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare, test care să dovedească prezența anticorpilor efectuat cu maxim 14 zile anterior evenimentului).

Organizatorii amintesc faptul că testele rapide antigen vor disponibile la acces și se vor pot face, contra cost, de către personal autorizat. Purtarea măștii de protecție este obligatorie pe toată durata evenimentului pentru toate categoriile de public.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.