Doi bărbaţi din Braşov îşi vor petrece Revelionul departe de consoarte. Decizia aparţine Poliţiei

Doi bărbaţi din judeţul Braşov sunt obligaţi de Poliţie să stea departe de soţii în următoarea perioadă, inclusiv de revelion, după ce s-a constatat, în ambele cazuri, că aceştia le-au agresat fizic. 

potrivit unui comunicat de presă emis de Inspectoratul de Poliţia al Judeţului, Poliția Municipiului Brașov a fost sesizată prin apelul unic de urgență 112 de către o femeie, în vârstă de 33 ani din municipiul Brașov, cu privire la faptul că ar fi fost agresată fizic de către soțul său. Cu ocazia cercetărilor efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul, în vârstă de 47 ani, pe fondul unor discuții în contradictoriu, a agresat-o fizic pe soția sa, iar ulterior, ar fi amenințat-o cu alte acte de violențe și ar fi distrus mai multe bunuri din locuința comună situată în municipiul Brașov.

Având în vedere faptul că s-a constatat existenţa unui pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat.

De asemenea, şi la la Săcele polițiștii au fost sesizați de către o femeie în vârstă de 43 de ani din localitate cu privire la faptul că a fost victimă a violenței în familie. Polițiștii au stabilit că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a unor discuții contradictorii, concubinul în vîrstă de 47 de ani al victimei a agresat-o fizic pe concubina sa , în timp ce aceștia se aflau la domiciliul comun din Săcele.

Polițiștii au emis, și în acest caz, ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat. În ambele situații, cercetările sunt continuate pentru infracțiunile de “violența în familie”.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.