Un singur comerciant a răspuns apelului Primăriei Brașov și a mers în Piața Brassai. Doar pentru el, nu au mai fost puse luminițe de Crăciun

La începutul lunii trecute, viceprimarul Brașovului Flavia Boghiu anunța că la Piața Brassai va fi plină de viață în luna decembrie: rulote cu preparate alimentare, luminițe și multă lume. Nu a fost așa. În piață a ajuns un singur comerciant cu rulotă, chiar dacă tariful de ocupare a domeniului public în acest loc era de 3 lei/mp/zi, iar luminițele nu au mai apărut. De altfel, comerciantul respectiv va rămâne singur în Piața Brassai, pentru că procedura de atribuire a locurilor s-a încheiat și nu va mai fi reluată. Cât despre luminițe, poate la Crăciunul următor. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Brașov, Sorin Toarcea, a anunțat că la procedura de atribuire a locurilor au fost doar doi ofertanți, dar unul a renunțat. 

„Intenția noastră era ca această piață să fie un punct de atracție în perioada sărbătorilor, iar pe lângă prezența comercianților era prevăzută și montarea de ornamente luminoase. Având în vedere că interesul pentru această piață a fost scăzut din partea comercianților, ne-am concentrat pe alte zone de interes cum este, de exemplu, Piața Sfântul Ioan”, a mai spus Toarcea.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.