Liderul grupului PSD din Consiliul Local devine subprefect al judeţului Braşov

PSD Braşov şi-a anunţat azi propunerea pentru postul de subprefect al judeţului, care va completă echipa „guvernului local”, formată în prezent din prefectul Cătălin Văsii (PNL) şi subprefectul Izabella Ambrus (UDMR). Preşedintele PSD, Marius Dunca, spune că social-democraţii vor merge pe mâna lui Lucian Pătraşcu, actual lider de grup, în Consiliul Local Braşov.

Lucian Pătraşcu, fost secretar de stat, pentru o scurtă perioadă în timpul guvernării Dăncilă, a confirmat propunerea.

„Mulțumesc partidului pentru această nominalizare. Sper ca la Prefectură lucrurile să decurgă foarte bine, iar în calitate de subprefect să rezolv cât mai multe dintre problemele cetățenilor”, a declarat Lucian Pătrașcu. 

În momentul în care va fi numit în funcţia de subprefect, Lucian Pătraşcu va trebui să renunţe la cea de consilier local, astfel că în urma demisie sale, PSD va trimite în Deliberativul local un nou membru. Pe lista de propuneri înaintată de social-democraţi la alegerile locale din 2020 următoarea persoană este Daniel Colceriu. De asemenea, în urma plecării lui Pătraşcu, grupul PSD din Consiliul Local, urmează să aibă şi un nou lider, unul dintre numele luate în discuţie fiind Alexandra Crivineanu.

Potrivit unor surse, pentru funcţia de subprefect al judeţului Braşov, în interiorul PSD a fost luat în discuţie şi numele fostului europarlamentar Răzvan Popa. 

Fost europarlamentar PSD, în cărți pentru postul de subprefect al Brașovului

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.