VIDEO Viral de Crăciun: Monologul polițistului Robi din „Las Fierbinți”: „Voi nu vedeţi cât de săraci suntem? De ce să fim şi răi?”/ „Să ne ajutăm noi între noi, că Moş Crăciun ne-a cam uitat… pe noi, ca ţară mă refer”

Episodul special de Crăciun al serialului „Las Fierbinţi” de pe Pro TV a devenit viral pe rețelele sociale. „Voi nu vedeţi cât de săraci suntem? De ce să fim şi răi? Măcar o dată pe an să vă văd şi eu că vă bucuraţi de ceva!”, spune Robi, polițistul satului, într-un monolog emoționant. 

Leonid Doni, actorul care joacă personajul Robi, a interpretat printre lacrimi discursul ținut la petrecerea pe care a vrut să o organizeze în sat și care s-a transformat într-un scandal, după ce o parte dintre săteni au constatat că le-au fost furate diverse lucruri, pentru a le da cadou de Crăciun altora mai săraci.
 
Pe rețelele sociale, episodul a fost distribuit de 17.000 de ori si a avut peste 1.200 de comentarii.
 
„Voi nu vedeţi cât de săraci suntem? De ce să fim şi răi? Măcar o dată pe an să vă văd şi eu că vă bucuraţi de ceva! Eu ştiu că n-aveţi bani pentru cadouri noi, nici eu nu am, dar din ce avem vechi, putem să dăm ceva ce avem în plus.
Dom’ primar, să nu fiţi supărat pe primarul de la Dridu că a făcut nu ştiu ce brad de nu ştiu câţi metri! Ştiţi ce a făcut el, de fapt? A dat sărăcia cu sclipici şi aşa fac toţi primarii care ne pun luminiţe. Păi asta ne trebuie nouă, luminiţe? Nu! Noi trebuie să fim mai buni unii cu alţii, din ce avem să dăm ceva, să ne ajutăm noi între noi că Moş Crăciun ne-a cam uitat pe noi, ca ţară” – este o parte din monologul emoționant al lui Robi.

 

 

Episodul special din „Las Fierbinţi” a fost urmărit de peste 2 milioane de telespectatori, scrie News.ro. „Las Fierbinţi” a fost lider de audienţă pe toate categoriile de public. Serialul a înregistrat 13.1 puncte de rating şi 33.7% cotă de piaţă în rândul publicului naţional, cu vârsta cuprinsă între 21 şi 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziţia secundă avea 6.9 puncte de rating şi 17.7% share.

1 Comentariu

  1. Acest monolog ar trebui redat zilnic, pe toate canalele de comunicare.
    Si, mai ales, la inceperea zilei de lucru in Parlament.
    Apoi, la Guvern.
    Iar, mai apoi, la TV, inainte de stiri. Pe Antena 3 si pe RomaniaTV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.