PNL Braşov se dezice de liderul „pamfletar” de la tineret. Adrian Veştea: „În numele liberalilor brașoveni, cerem scuze doamnei Flavia Boghiu și o asigurăm de respectul nostru!”

Organizația Județeană Brașov a Partidului Național Liberal se delimitează ferm și dezavuează manifestarea vicepreședintelui Tineretului Național Liberal Brașov, Bogdan Pintilie, membru al Organizației municipale Brașov a PNL, la adresa doamnei viceprimar Flavia Boghiu, a transmis ieri preşedintele Adrian Veştea. 
 
La câteva ore după ce vicepreşedintele TNL Bogdan Pintilie a postat pe Facebook fotografia în care viceprimarul Flavia Boghiu apărea cu un ochi vânăt şi mesajul, în numele Organizaţiei Judeţene a PNL Adrian Veştea a recunoscut că acesta este „un derapaj” şi şi-a cerut scuzepublic  faţă de viceprimar. 
 
„Ca partid și ca persoane care am militat și milităm împotriva oricărei forme de violență, promovând constant buna cuviință, respectul față de semeni și fair-play-ul în politică și în societate, nu putem accepta, nici măcar ca o glumă, un asemenea derapaj, cu atât mai puțin cu cât ținta sa este o doamnă. Sunt glume care se fac și glume care nu se fac. Iar postarea pe o rețea de socializare a tânărului nostru coleg intră în cea de-a doua categorie. O asemenea manifestare, pe care o respingem net, nu caracterizează liberalii brașoveni, lucru pe care l-am dovedit de-a lungul timpului. Înainte de a fi politicieni, suntem oameni și trebuie să ne respectăm. Dl. Bogdan Pintilie a anunțat deja că va demisiona din partid. Dacă acest lucru nu se va întâmpla, solicităm, conform statutului PNL, Organizației municipale Brașov, din care dl. Bogdan Pintilie face parte, să ia în discuție în procedură de urgență acest caz și să dispună măsura care se impune. În numele liberalilor brașoveni, cerem scuze d-nei Flavia Boghiu și o asigurăm de respectul nostru!”
 

Bogdan Pintilie a demisionat ieri din PNL, postând și un mesaj prin care își cere scuze pentru gestul său

El a precizat că decizia de a pleca din partid îi aparține și nu vine după vreo constrângere a Marei Mareș (președinte TNL), a președintelui PNL Florin Cîțu sau a Alinei Gorghiu. 
 
„Îmi cer public scuze doamnei Flavia Boghiu pentru postarea de ieri, postare pe care am şi şters-o, tot ieri. De asemenea, îmi cer scuze tuturor doamnelor care au fost victime ale violentei de orice fel şi care au văzut postarea mea. Desi poza nu îmi aparţine şi am scris în textul postării că este un pamflet, regret că fost interpretată greşit şi că am atins un subiect atât de sensibil, cu care foarte multe femei se confrunta. Întrucât subiectul a fost exploatat politic, am decis să demisionez din PNL, până la clarificarea acestei situaţii”, a scris Pintilie pe Facebook.
 
Ulterior, într-un comentariu la propria postare, el a ţinut să precizeze că nu a demisionat din PNL la cererea liderului TNL Mara Mareş, a lui Florin Cîţu sau a Alinei Gorghiu, ci pentru că aşa a simţit. El mai anunţă că, nemaifiind membru al PNL, poate pune câteva poze „simpatice”, în care apar unii membri de bază ai PNL, prima poză postată fiind a Marei Mareş.
 
„Nu mi-am dat demisia din PNL la cererea doamnei Mara Mareş, a domnului Florin Cîţu şi a doamnei Alina Gorghiu, mi-am dat demisia fiindcă aşa am simţit şi a fost o decizie pe care mi-am asumat-o, aşa cum mi-am asumat şi postarea pe care am avut-o în cursul zilei de ieri! Acum, nemaifiind membru al PNL, pot pune câteva poze simpatice, în care apar unii membri de bază ai PNL, că aşa-i în politică! „, scrie el.
 
 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.