Patinatoarea braşoveană Mihaela Hogaș, extrem de încrezătoare înaintea startului la JO Beijing: „Vreau să mă autodepăşesc”

Mihaela Hogaş

Patinatoarea brașoveană Mihaela Hogaș și antrenorul său, Bogdan Stănescu, sunt extrem de încrezători înainte de debutul sportivei noastre la Jocurile Olimpice. Mihaela va concura în două probe de patinaj viteză la Beijing – 500 m și 1000 m și deja se arată nerăbdătoare să ia pulsul competiției, cu atât mai mult cu cât și antrenorul ei, Bogdan Stănescu spune că pregătirea de până acum a mers foare bine. 

 

 

Proba de 500 de metri va avea loc duminică, iar pentru Mihaela Hogaș este o premieră în context olimpic. Sportiva legitimată la Corona Brașov este extrem să încrezătoare în forțele ei, menționând că este într-o formă foarte bună.

„Eu abia aștept, sincer. Simt că sunt în formă. Îmi știu deja adversarele, nu este nimic nou pentru mine, poate doar această presiune a acestei mari competiții. Sincer cred că am o presiune și niște emoții care mă ajută. Despre condiții, pot să spun că încep să mă adaptez. Fiecare tip de gheață necesită un timp de acomodare. Să zicem că gheața este de o calitate la fel cu cea din Europa, nu este la nivelul celei din America, dar pot să spuncă asta e în avantajul meu. Eu cred că o să scot niște rezultate bune. Eu vreau să mă autodepășesc. Sincer îmi doream să-mi scriu numele în istoria patinajului viteză și încep să fac treptat prin recorduri naționale și sper că și prin rezultate bune la nivel interrnațional și la Jocurile Olimpice. Asta îmi dă mai multă putere să mă pregătesc pentru următorul ciclu olimpic.”, a spus Mihaela Hogaș, la Eurosport.

Înainte de a pleca la Beijing, Mihaela spunea că Jocurile Olimpice sunt punctul cel mai înalt la care poate ajunge un sportiv, astfel că, această calificare îi dă încredere că este pe drumul bun și multă încredere şi putere de muncă. În plus, ea speră că modul în care se va prezenta la cele două probe de la Jocurile Olimpice, „va impulsiona şi micile speranţe în patinajul românesc”

„Şi sper că vom putea să reparăm probleme din federaţie pentru a fi finanţaţi”, a mai adăugat Mihaela Hogaş. 

Mai multe detalii AICI: 

Mihaela Hogaş: Particip la Jocurile Olimpice cu bucuria şi mândria că merg să îmi reprezint ţara, singurul loc de pe Pământ, în care mă simt cu adevărat implinită

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.