Primul pas pentru prelungirea instalaţiilor de noctură în Poiana Braşov: Drumul Roşu şi Subteleferic vor fi iluminate după standardele Federaţiei Internaţionale de Schi

Danina Star SRL va elabora Studiul dde Fezabilitate pentru proiectul de prelungire a instalaţiilor de nocturnă pe pârtiile Drumul Roșu și Subteleferic.

Conform anunțului de atribuire postat pe platforma electronică de achiziții publice (SICAP), Primăria Braşov va plăti 124.355 lei, cu tot cu TVA. Pe lângă studiul de fezabilitate (din care rezultă valoarea investiției), consultantul va trebui să realizeze şi câteva studii și să pregătească dosarul pentru obținerea avizelor și acordurilor necesare lucrărilor.

Termenul de finalizare a documentațiilor este de 60 de zile de la data emiterii ordinului ce începere a lucrărilor.

Pe pârtia Drumul Roșu va fi instalat un sistem de iluminat pe o lungime de aproximativ 4,7 km, iar pe pârtia Subteleferic va fi realizată o instalaţie de nocturnă pe ambele laturi, pe o lungime de 960 m. Instalaţia de iluminat va fi proiectată conform standardelor impuse de Federația Internațională de Schi, pentru a putea găzdui competiții televizate de nivel internațional de schi în regim nocturn.

Proiectul de extindere a instalaţiei de nocturnă de domeniul schabil din Poiana Braşov are ca obiectiv prelungirea perioadei de utilizare a pârtiilor, pe parcursul unei zile.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.