Noutăți pe linia metropolitană 320 Brașov – Feldioara. Autobuze noi, stații în plus și orar modificat

RATBV introduce de sâmbătă 1 octombrie 2022 noi facilități pentru utilizatorii liniei de transport metropolitan cu indicativul 320, Brașov – Feldioara (Rotbav), traseul urmând a fi deservit de autobuze EURO 6 Menarini Citymood, să fie introdusă o pereche de stații, iar orarul să cunoască o îmbunătățire prin suplimentarea numărului de curse.

Astfel, de la începutul lunii viitoare, în fiecare zi lucrătoare, vor fi efectuate încă trei curse tur – retur, cu plecări la orele 11.00, 17.00 și 19.00 din capătul de linie Gara CFR Brașov. De amintit faptul că din luna martie a acestui an traseul liniei 320 a fost prelungit până spre centrul orașului, în zona Gării CFR Brașov, măsura dovedindu-se foarte eficientă, prin creșterea semnficativă a numărului de utilizatori.

În ceea ce privește noile stații de pe traseul Brașov – Feldioara, acestea vor purta numele ”Ferma 11”, sunt amplasate pe DN 13 și se află între stațiile ”Mondo Trans” și ”Agromec”. De menționat faptul că pe linia 320 se poate călători pe bază de bilete sau cu Abonamentul lunar metropolitan, al cărui preț este de 195 de lei și care permite folosirea tuturor mijloacelor de transport operate de RATBV, atât în municipiul Brașov, cât și în toată zona metropolitană deservită.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.