Trafic blocat pe strada Dobrogeanu-Gherea din Brașov. Compania Apa începe reparațiile la rețeaua de canalizare

Timp de 2 săptămâni, în perioada în perioada 8–22 iunie, traficul pe strada Dobrogeanu – Gherea va fi blocat în ambele sensuri. Măsura a fost anunțată de Compania Apa Brașov, care a precizat că în perioada respectivă se va repara o avarie majoră apărută în 23 mai, pe un tronson de aproximativ 100 de metri, cuprins între imobilele de la numerele 28 și 38.

„Strada va fi blocată între intersecția cu str. Molidului și intersecția cu str. Pictor Pop, iar circulația va fi dirijată prin panouri de presemnalizare și direcționare, montate la cele două intersecții. Deși accesul va fi permis doar pentru riverani, facem apel la înțelegerea lor, deoarece adâncimea la care se lucrează, dimensiunea conductelor, neprevăzutul, cât și spațiul de manevră foarte limitat, vor face ca aceste lucrări să fie deosebit de dificile. Îi sfătuim, și îi rugăm totodată, pe conducătorii auto ca, în perioada următoare să găsească rute alternative pentru evitarea acestei zone”, a transmis Compania Apa.

 Pentru executarea lucrărilor, Compania Apa Brașov a obținut în regim de urgență toate avizele și autorizațiile necesare, astfel încât acestea să se desfășoare în deplină legalitate.

Pe de altă parte, operatorul nu a putut începe lucrările mai repede din cauza procedurii de achiziție a materialelor. „Materialele pentru o asemenea lucrare nu se găsesc rapid. Este vorba despre o conductă cu diametru de 600 mm, care a trebuit achiziționată. Iar, procesul cere timp”, a explicat purtătorul de cuvânt al companiei, Alina Bălătescu.

Nu în ultimul rând, ea a dat asigurări că în perioada lucrărilor, Compania Apa Brașov își va respecta obligațiile contractuale față de toți cetățenii afectați din aceasta zonă, asigurând preluarea apelor menajere.

1 Trackback / Pingback

  1. Trafic blocat pe strada Dobrogeanu-Gherea din Brașov. Compania Apa începe reparațiile la rețeaua de canalizare - 📰 newsflash

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.