Accident grav pe DN1. Traficul dinspre Brașov spre București, complet blocat

Foto: ISU Prahova

Un accident rutier grav, în care au fost implicate două autobasculante încărcate cu balastru, a avut loc, marţi dimineaţă, pe Centura de Vest a Ploieştiului, în comuna Brazi, traficul în zonă fiind deviat. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 8.30, traficul pe DN1 dinspre Brașov fiind complet blocat.

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, şoferul uneia dintre autobasculante este încarcerat, însă conştient, iar pompierii lucrează pentru extragerea acestuia, echipajul de terapie intensivă mobilă acordându-i primele îngrijiri medicale.

Polițiștii ajunși la fața locului au explicat, de asemenea, că șoferul de 35 de ani al uneia dintre basculante se afla în spatele acesteia, pentru că făcuse pană, iar un alt tir a intrat în el, bărbatul decedând.

Traficul a rămas blocat pe sensul de mers Braşov către Bucureşti, circulaţia fiind deviată din DN 1 către localitatea Negoieşti, anunţă Poliţia.

„La data de 18 iulie a.c., în jurul orei 8.30 polițiștii rutieri au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe DN1, în afara localității Brazi s-ar fi produs un accident rutier între două ansambluri (TIR).

Din primele verificări a reieșit faptul că un bărbat în vârstă de 35 de ani în timp ce conducea un ansamblu de vehicule, la un moment dat a rămas în pană, pe banda nr.1 a sensului de mers Brașov catre București, moment în care un alt conducător de ansamblu de vehicule a intrat în coliziune cu cel oprit.

Conducătorul de 35 de ani se afla coborât în spatele vehicului său, fiind prins între cele două tiruri. În urma producerii accidentului a rezultat decesul conducătorului de 35 de ani”, a transmis IPJ Prahova.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.