Lucrările la Colegiul Tehnic Maria Baiulescu din Brașov, mai scumpe cu 48,8%. Care sunt explicațiile Primăriei Brașov

Semnat în anul 2021 pentru suma de 7,8 milioane de lei, lucrurile de reabilitare a Colegiului Maria Baiulescu din Brașov s-au scumpit cu 48,8%. Actul adițional a fost publicat pe platforma electronică de achiziții publice, în care se arată că în acest moment, lucrările costă 11,7 milioane de lei.

Conform informațiilor Primăriei Brașov, valoarea proiectului este mai mare din cauza apariției unor lucrări suplimentare, iar semnarea unui nou contract nu a fost posibilă, din motive economice. De altfel, anul trecut, municipalitatea brașoveană lua în calcul o eventuală reziliere a contractului.

Lucrările de reabilitare a Colegiului Maria Baiulescu sunt realizate de Asocierea Eren Cons-Danina Star.  Prin acest proiect, la unitatea de învățământ se realizează reparații capitale (consolidare, reabilitarea spațiilor interioare, refacerea instalațiilor, eficientizarea energetică), iar în perioada lucrărilor, liceeni și profesorii își desfășoară activitatea la Liceul Andrei Mureșanu și la Școala Gimnazială nr. 1 (de pe strada Cocorului).

Proiectul este finanțat printr-un proiect european și ar trebui să fie terminate anul acesta.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.