Concert special Luiza Zan, la Centrul muzical al Universităţii Transilvania: Maria Tănase, Edith Piaf şi Louis Armstrong, pe ritmuri de swing

Centrul Muzical al Universităţii Transilvania din Braşov organizează şi în acest an, un concert special de Moş Nicolae. Invitata acestei seri este Luiza Zan, care va susţine un concert cu muzica Mariei Tănase şi a lui Edith Piaf, pe ritmuri de swing.

Abordând piese care fac obiectul cercetării pe care Luiza Zan o întreprinde în cadrul Şcolii Doctorale Interdisciplinare din cadrul Universităţii Transilvania din Braşov sub îndrumarea Prof. Dr. Stela Drăgulin, concertul din seara de Moş Nicolae găzduit de Centrul Muzical oferă piese mai puţin cunoscute din repertoriul Mariei Tănase şi piese interbelice din repertoriul lui Edith Piaf, aranjate cu dibăcie pe ritmuri de swing, alături de Jazzpar Trio.

Pentru că Seara de Moş Nicolae este un eveniment de tradiţie organizat de Centrul Muzical, repertoriul va fi completat de câteva colinde originale, concertul încheindu-se cu un colind-surpriză, scris de Louis Armstrong.

Braşovenii sunt invitaţi la o răscruce de stiluri muzicale, unite de cei patru muzicieni sub un crez comun, acela că magia sărbătorilor de iarnă este posibilă acolo unde inima păşeşte în pas de swing.

Evenimentul va avea loc la Aula Sergiu T. Chiriacescu, în data de 6 decembrie 2023, începând cu ora 18.00, și va putea fi urmărit live pe pagina Universității Transilvania din Brașov, https://www.unitbv.ro și pe pagina Facebook a Centrului Muzical.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.