„Steaua sus răsare”, spectacol extraordinar de Crăciun, la Opera Braşov. Biletele la cele trei reprezentaţii au fost epuizate în mai puţin de 24 de ore

Vineri, sâmbătă și duminică, 15, 16 și 17 decembrie 2023, de la ora 18.30, în Sala de pe strada Bisericii Române, ne vom întâlni la tradiționalul și îndelung-așteptatul spectacol de Crăciun al Operei Brașov, intitulat „Steaua sus răsare”! Spectacolul a fost atât de aşteptat încât biletele s-au vândut în mai puţin de 24 de ore de la punerea în vânzare, anunţă reprezentanţii instituţiei de cultură.

„Crăciunul, la Opera Brașov! Crăciunul… împreună! Crăciunul… acasă! Ce sentiment mai bogat, mai cald și mai emoționant decât acesta? Să fim toți, împreună, colindând și sărbătorind Nașterea Mântuitorului!  Pentru prima dată, în cadrul spectacolului de Crăciun, vor veni ca invitați ai Operei Brașov îndrăgiții interpreți Marcel Pavel și Alexandra Crișan, precum și Bogdan Ota, în calitate de pianist și compozitor. Ca în fiecare an, Corul de Copii UNISON – Seniorii sărbătorește alături de noi, prezența lor fiind o constantă în cadrul stagiunii. Totodată, rămânem fideli ideii de a promova tinerii artiști, de aceea o avem, ca invitată, pe Ioana Mîrți, studentă la clasa profesoarei Anda Pop, solista noastră fiind, în același timp, coordonatorul spectacolului de Crăciun.  Ca de fiecare dată, soliștii, orchestra, corul și baletul Operei Brașov vor fi gazdele dumneavoastră, cei care vă vor face să vă simțiți ca acasă! Conducerea muzicală îi va aparține maestrului Andrei Tudor, prieten apropiat al instituției noastre, iar regia artistică poartă semnătura Andei Tabacaru. Amfitrionul serii va fi carismaticul Adrian Nartea, care revine, pentru al doilea an consecutiv, pe scena Operei Brașov.Programul spectacolului este unul foarte bogat și ne vom regăsi, cu siguranță, atât în sensibilele colinde românești și vom avea ocazia de a călători pe întreg mapamondul, prin intermediul pieselor internaționale din repertoriul universal dedicate Crăciunului”, afirmă Mihai Irimia, director artistic al Operei Brașov.

Alexandra Crișan, Marcel Pavel, Bogdan Ota, Ioana MîrțiCorul UNISON – Seniorii (dirijor, manager general: George Dumitrașcu) sunt principalii invitaţi ai Operei Braşov

Pe scena Operei Brașov, vor evolua şi soliștii: Mădălina Bourceanu, Aurelia Florian, Anda Pop, Cristina Radu, Asineta Răducan, Carmen Topciu, Adrian Dumitru, Mihai Irimia, Alexandru Chiriac, Valentin Marele, Marian Rește, Alin Anca. 

Soliști balet: Ariana Marcu, Hana Okudaira, Teodor Pătrașcu, Claudiu Dane. 
Își dau concursul Orchestra, Corul și Baletul Operei Brașov.  
Prezintă: Adrian Nartea 

Dirijor: Andrei Tudor (invitat)
Regia artistică: Anda Tabacaru 
Scenografia: Rodica Garștea 
Dirijor cor: Dragoș Cohal 
Coregrafia: Alexandru Fotescu, Valentina Mirică
Coordonator spectacol: Anda Pop
Regie scenă: Dan Antipa

Spectacolul durează trei ore și are o pauză.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.