Hai să dăm liber la dezvoltare! Județul Brașov merită mai mult

(Articol de: Irineu Darău, senator, președinte al filialei județene USR Brașov și candidatul USR la președinția Consiliului Județean Brașov)

Ne-am săturat să tot vedem oameni părăsind România sau Brașovul, poate pentru totdeauna! Merităm normalitate și dezvoltare reală aici, acasă. Astăzi, județul nostru are încă multe zone subdezvoltate și greu accesibile. Spitalele sunt vechi și cu multiple probleme. Școlile nu sunt la nivelul necesar, iar abandonul școlar este mare. Infrastructura și dezvoltarea economică lasă de dorit, mai ales când ne îndepărtăm de zona metropolitană. Prea mulți oameni sunt lăsați în urmă și vrem să punem capăt acestor diferențe!

Candidez la președinția Consiliului Județean Brașov cu visul de a oferi județului Brașov un viitor sustenabil și dezvoltare accelerată pe termen mediu-lung

Împreună cu Allen Coliban și cu colegii din USR Brașov, facem echipă pentru ca în 2024 oamenii să aibă ce alege! Brașovul trebuie să ajungă rapid un județ echilibrat și mult mai bine dezvoltat, cu infrastructură de calitate, cu școli și spitale așa cum le dorim, cu mai mulți investitori care să creeze locuri de muncă.  

Doar cu mai multă ambiție și cu viziune vom putea concura alte zone atractive. Județul Brașov are un potențial uriaș să fie un magnet economic, turistic și universitar.

Anul 2024 este anul marilor decizii! Avem ocazia să hotărâm, în doar câteva luni, în ce direcție se vor îndrepta comunitatea locală, județul, țara. Nu ne putem lăsa pe mâna politicienilor vechi, a corupților și a extremiștilor. În 2024 există alternativă reală, iar puterea deciziei este la fiecare brașovean, la fiecare român. În democrație, destinul se hotărăște la vot!

Echipa USR

Acasă avem oameni muncitori și cu viziune, dornici să ofere un viitor județului. USR a reușit să aducă împreună numeroase persoane competente, bine intenționate și care nu mai făcuseră politică.

La nivel local, cu toții suntem motivați de aceleași lucruri: să dezvoltăm comunitățile locale, să construim administrații cinstite și performante, să oprim corupția și să îndepărtăm politicienii pe stil vechi. Împărtășim același vis de dezvoltare sustenabilă și accelerată a județului.

Sunt mândru de colegii mei care s-au pus în slujba comunităților locale și sunt onorat să fac echipă cu ei. Alături de aleși locali și județeni, am promovat și implementat soluții benefice în tot județul. În 2024, facem echipă și dăm liber la dezvoltare!

Despre mine

Am crescut în Ucea, în Țara Făgărașului, locul unde acum 80 de ani bunicul meu lupta pentru libertate. După ani buni petrecuți în străinătate, m-am întors acasă, în județul Brașov.

Sunt de profesie informatician. Fost olimpic la informatică și istorie, absolvent de licență și master în informatică la Universitatea din București, am cumulat 15 ani de experiență internațională în IT, management și antreprenoriat.

În ultimii 7 ani, am construit și extins USR în județ, fiind și președintele filialei județene USR Brașov timp de 4 ani adunați până acum.

În 2020, brașovenii și făgărășenii mi-au încredințat rolul de reprezentant al lor în Senatul României, unde sunt axat pe probleme de învățământ, muncă, familie, protecție socială și administrație. Este prima oară când îndeplinesc o funcție publică și simt o responsabilitate uriașă. Muncesc necontenit, justific fiecare ban public cheltuit și îmi fac transparentă activitatea în slujba cetățenilor.

*Articol al USR Brașov

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.