Brașovean de 47 de ani, trimis în judecată după ce și-a bătut concubina timp de mai multe ore

Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov a anunțat că în 23 februarie a început urmărirea unui bărbat în vârstă de 47 e ani, el fiind cercetat pentru lipsire de libertate, violență în familie, amenințare și distrugere.
Conform anchetatorilor, în noaptea de 21/22.02.2024, între orele 20.30 – 00.40 și în timp ce se afla în imobilul din municipiul Brașov în care locuia alături de persoana vătămată, un bărbat în vârstă de 47 de ani, pe fondul consumului de alcool a încuiat ușa pentru a o împiedica pe concubina sa să părăsească locuința, respectiv pentru a o putea agresa fizic.


„Acesta a luat un cuțit și, între multiple amenințări cu moartea, a trântit-o pe persoana vătămată pe pat, a imobilizat-o și a agresat-o fizic în zona piciorului stâng, a gâtului și a cavității bucale. La un moment dat, profitând de faptul că agresorul se calmase într-o anumită măsură, persoana vătămată a reușit să ia cheia de rezervă, precum și telefonul mobil, însă concubinul său i l-a luat și l-a rupt în două, după care a continuat să o agreseze. Victima a reușit să descuie ușa și să fugă în scara blocului, însă agresorul a sărit peste balustradă în fața ei, continuând apoi să o lovească cu pumnii și picioarele în cap și torace. Finalmente, persoana vătămată a reușit să ajungă la un vecin de la un etaj inferior, care a apelat serviciul SNUAU 112”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.


Bărbatul a fost reținut în 22 februarie 2024, iar la data de 23 februarie 2024 a fost propusă pentru arestare preventivă la Judecătoria Brașov. La data de 23 februarie 2024, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Brașov a admis propunerea parchetului și a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru 30 de zile.
Activitățile de urmărire penală au fost desfășurate de către polițiști din cadrul I.P.J. Brașov – Biroul de Investigații Criminale. Coordonarea și supravegherea activităților de urmărire penală au fost realizate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.