Un nou defibrilator mobil a fost furat din Brașov. Suspectul a fost găsit, dar nu și aparatul

Foto: Claudiu Loghin

Defibrilatorul mobil amplasat anul trecut în Piața Sfatului din Brașov a dispărut fără urmă. Cazul a fost reclamat Poliției Brașov încă din 5 ianuarie, relatează Radio România.

„La data de 05 ianuarie a.c. polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Brașov au fost sesizați despre faptul că, dintr-o casetă metalică, amplasată public în zona Piața Sfatului, din municipiul Braşov, a fost sustras un defibrilator portabil, destinat utilizării publice în cazul persoanelor aflate în situații de risc. Imediat după primirea sesizării, echipa de cercetare formată din criminaliști și polițiști de investigații, s-a deplasat la fața locului pentru a identifica și ridica probe în cauza semnalată. În scurt timp, polițiștii au identificat persoana suspectată de comiterea faptei, un bărbat de 42 de ani, pe care l-au reținut și introdus în cadrul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Braşov, pentru o perioadă de 24 de ore”, a transmis Poliția Brașov în 19 martie.

Anul trecut, un alt defibrilator a fost furat din zona Livada Poștei. Atunci, aparatul a fost recuperat, după ce a fost scos la vânzare pe piața online.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.