FOTO. Lucian Pătrașcu (PSD): „Centrul de Agrement de sub Tâmpa este dovada incompetenței Consiliului Județean Brașov”

Centrul de Agrement de sub Tâmpa, odinioară un simbol al vieții active și al spiritului sportiv din Brașov, stă astăzi ca o rană deschisă în peisajul orașului, susține președintele Organizației Municipale Brașov a PSD, Lucian Pătrașcu. Clădirea – simbol în care generații de brașoveni au practicat diferite sporturi, zace în paragina delăsării și a lipsei de interes din 2015.

Printr-un comunicat de presă, liderul social-democraților din municipiul Brașov a precizat că această stare de degradare reflectă o atitudine de nepăsare și lipsă de viziune din partea Consiliului Județean Brașov. În timp ce alte localități din județ, precum Codlea, investesc în infrastructura sportivă și oferă cetățenilor facilități moderne pentru o viață sănătoasă, Brașovul pare a fi blocat în timp, prizonier al incompetenței și a lipsei de interes pentru cetățeni.

„Acum, în pragul campaniei electorale, Consiliul Județean Brașov,  într-o evidentă lipsă de idei și de soluții realiste, revitalizează un plan firav de a transforma clădirea într-o «bibliotecă modernă cu piscină». O promisiune iluzorie care nu ține cont de nevoile reale ale comunității și de lipsa spațiilor dedicate sportului în municipiu. O promisiune neonorată care datează din 2018”, a declarat Lucian Pătrașcu, el fiind și candidatul PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Brașov.

În loc să investească în revitalizarea centrului sportiv și să ofere brașovenilor o oază de sănătate și mișcare, Consiliul Județean alege să prioritizeze o soluție neinspirată care nu va face decât să accentueze problemele majore cu care se confruntă tinerii: lipsa de mișcare și creșterea bolilor asociate sedentarismului. Situația Centrului de Agrement de sub Tâmpa este o dovadă clară a incompetenței și a lipsei de viziune a actualei administrații a Consiliului Județean.

„Brașovenii merită mai mult. Merită o administrație care să investească în sănătatea și bunăstarea lor, care să promoveze un stil de viață activ și care să revitalizeze simbolurile orașului nostru. E timpul pentru o schimbare pentru dezvoltare! E timpul să alegem o administrație care să pună pe primul loc nevoile cetățenilor și care să transforme Brașovul într-un oraș al sportului și al sănătății”, a încheiat Pătrașcu.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.