„Perpetuum Nobile”, proiectul Clubului Rotary Kronstadt Brașov, pentru susținerea  educației copiilor brașoveni în următorii 10 ani

Clubul Rotary Kronstadt Brașov, în parteneriat cu Asociația Brașov 2050, organizează și în acest an balul caritabil deja obișnuit pentru comunitatea noastră. În acets an, proiectul este dedicat sustinerii  educației copiilor brașoveni pentru urmatorii 10 ani.

Primul pas in realizarea acestui deziderat este organizarea balului anual al Clubului Rotary Kronstadt, care va avea loc vineri, 24 mai, la Hotel Kronwel, din Brașov, începand cu ora 19.30, anunță organizatorii. Fondurile colectate la acest eveniment caritabil, din donații, participare la tombola și licitatie vor fi direcționate către această ințiativă. Invitații înscriți la licitație se vor putea bucura de experiențe inedite, cum ar fi o experiență de gătit cu chef Adi Hădean sau participarea la un raliu în coastă, din postura de copilot.

Cea mai bună investiție a unei comunități este în educație copiilor

Potrivit președintelui în exercițiu al Clubului Rotary Kronstadt Brasov, Romulus Oprica, educația trebuie făcută de profesioniști. De aceea,  „noi vom încredința această misiune celor care sunt pregatiti sa faca asta. Asadar, vom lansa o competitie pentru toate inițiativele de antreprenoriat social din județ, fie ele ONG-uri sau (viitoare) întreprinderi sociale, care derulează programe de educație. Pe baza unor condiții de eligibilitate și criterii transparente , vom selecta anual un ONG care are cel mai bun proiect de educație. Estimăm că în 10 ani, cel puțin 5000 de copii vor beneficia de pe urma acestei investiții în educație. Cîștigul va fi în egală măsură ți al ONG-urilor care vor derula aceste proiecte”.

Făcând trimitere la logo-ul rotaryan, Romulus Oprica a adăugat: “Noi suntem o mică rotița zimțată, dar împreună suntem un adevarat perpetuum nobile. Așadar, iî așteptăm lângă noi pe toți cei care susțin proiectul nostru, susțin educația următoarelor generații.”

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.