Braşovul pedalează la Ora Pământului

bicla

Asociația Brașovul Pedalează îi invită pem toți bicicliștii brașoveni să participe la acțiunile organizate de Centrul de Voluntariat Brașov cu ocazia Orei Pământului. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 23 martie 2013, cu începere de la ora 19:30. Pentru a “sărbători” așa cum se cuvine acest eveniment, bicicliștii brașoveni sunt așteptați sâmbătă, 23 martie, la ora 19:30, în Centrul Civic, în fața Camerei de Comerț și Industrie.

De aici se va porni pe traseul Centrul Civic – blvd. Iuliu Maniu – str. Nicolae Iorga – Aleea După Ziduri – Parcul Gheorghe Dima – str. George Barițiu – Piața Sfatului.

În intervalul orar 20:30 – 22:00, va avea loc în Piața Sfatului, după oprirea iluminatului public, un mini spectacol cu biciclete, se vor aprinde lumânări, se va cânta la chitară, vor fi lansate lampioane luminoase. De asemenea, cei de la Hypnosis ne vor încânta cu demonstrații pirotehnice.

În cazul în care nu vă puteţi alătura acţiunilor derulate în Piaţa Sfatului, puteți sărbători Ora Pământului şi de acasă: stingeți toate luminile, scoateți din priză aparatele electrocasnice, aprindeți o lumânăre și bucurați-vă de o oră “unplugged”, alături de cei dragi.

În fiecare an, în luna martie, milioane de oameni, instituții și companii sting luminile timp de o oră, alăturându-se celui mai mare eveniment de mediu din istorie – Earth Hour / Ora Pământului, mișcare globală inițiată de WWF Australia în anul 2007.

În 2013, provocarea adresată susținătorilor Earth Hour este sa facă MAI MULT – să-şi ia angajamentul de a-și schimba stilul de viață, pentru a reduce impactul negativ asupra planetei.

Nu uitați să vă anunțați prietenii și cei apropiați de aceste manifestări.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.