Proprietarul drumului nou de pe Warthe și-a „tăiat singur craca de sub picioare”. Riscă dosar penal, pentru că nu a respectat datele pe care el le-a depus la Primărie

După ce Poliția Locală Brașov a descoperit drumul de pe Dealul Warthe reclamat de o brașoveancă, a fost găsit și proprietarul. Omul avea și o autorizare de construire pentru o locuință unifamilială, emisă cu tot cu organizare de șantier, în care se prevedea realizarea unui drum de acces.

Practic, el putea construi. Așa că recent a început lucrările , numai că nu a respectat planurile pe care le-a depus când a cerut autorizația de construcție și început decopertarea dealului pentru drumul de acces mai la vale decât era prevăzut proiectul depus la Primărie. Astfel, în loc să realizeze un drum de acces de aproximativ 15 metri, mai sus de viitorul imobil, unde era o pantă abruptă pe care nu a prevăzut-o în proiectul inițial (sau a știut, dar a mizat pe faptul că nu se va sesiza nimeni dacă schimbă traseul), a început să sape mai jos de viitorul imobil, pentru o cale de acces de aproximativ 60 m 70 m.  

Deocamdată, „acest caz este în cercetare, iar proprietarul trebuie să vină la Primărie pentru clarificări. El riscă întocmirea unui dosar penal pentru că a realizat lucrări care nu au fost prevăzute în autorizarea de construire”, a precizat reprezentantul Primăriei Brașov, Sorin Toarcea.

Această situație a apărut la puțin timp de la scandalul American Dream, în care pe Coasta Vacii a fost amenajat un drum de acces ilegal, iar utilajele au fost aduse pe șantier folosindu-se un permis de liberă trecere emis pentru un proiect imobiliar învecinat (care era cu toate actele în regulă). După ce a constat aceste probleme, Primăria a  depus o plângere penală împotriva firmei care a început să taie drumul, a cerut Parchetului să dispună sistarea lucrărilor, iar constructorul a dispărut, lăsând în urmă două camioane, două excavatoare funcționale și unul parțial dezmembrat. 

Sursa foto: adopta un consilier 

1 Comentariu

  1. Fals. Totul se face cu tidule de la Primarie. Nu mai incercati sa prostiti oamenii. Eu stiu ca brasovenii nu sunt prosti. Mai bine publicati istoria traficarii gradinilor din zona drumului spre Poiana Brasov, sa afle oamenii prin ce metode au ajuns la voi, mafiotilor. Toarcea, numele tau este unul de rusine, ca si cel al penalului pe care il servesti ca un slugoi fara coloana si constiinta ce esti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.