Mara Mareș (PNL Brașov), în cărți pentru conducerea națională a TNL

Apărută din „neantul politicii” în 2016, pentru a fi plasată în fruntea listei de candidați PNL Brașov pentru Camera Deputaților (DETALII AICI), parlamentarul Mara Mareș ar putea face un pas și mai mare în față. 

Potrivit PSnews.ro, Mara Mareș, fiica liderului PNL Făgăraș, Ioan Mareș, urmează să se lanseze în cursa pentru TNL (Tineretul Național Liberal), pentru a-l înlocui pe Sorin Moldovan, care a declarat că nu își mai dorește să candideze pentru un nou mandat și că „este cazul să predea ștafeta”.

„Am 13 ani de activitate la studenți și TNL. Este cazul să predau ștafeta. Până acum sunt doar două intenții anunțate. Se vor depune moțiuni după 8 septembrie, când avem colegiul director. Îmi doresc să văd cât mai multe candidaturi. Există posibilitatea ca un număr mic de candidați pe o funcție de conducere sa dea naștere unor înțelegeri secrete. Ne dorim o competiție deschisă”, a afirmat Moldovan citat de PSNEWS.RO.

 

Mara Mreș nici nu a confirmat dar nici nu a infirmat informația. „Nu pot nici să confirm, nici să infirm, deocamdată. Nu am luat o decizie, însă când o voi lua, vă voi anunța de îndată” a fost singura declarație a deputatei de Brașov.

Un al doilea candidat pentru șefia TNL ar fi Glad Varga (31 ani), de la Arad. Acesta și-a confirmat intenția de a candida, a anunțat că aobținut susținerea a 17 organizații județene și că deja lucrează la moțiunea cu care se va prezenta în fața colegilor la alegerile interne pentru președinția TNL, care vor avea loc, cel mai probabil în luna octombrie. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.