Armand Assante, invitat de onoare la Dracula Film Festival Brașov 2017

Șase filme, extrem de variate, de la comedie fantastică la musical horror, vor concura pentru trofeul Dracula 2017.

Printre ele se numără și producția românească The Wanderers, în regia lui Dragoș Buliga, cu Armand Assante în rolul principal. Celebrul actor american este invitat de onoare al festivalului și va participa la proiecția filmului sâmbătă, 21 octombrie, ora 20.00, la Teatrul “Sică Alexandrescu” din Brașov, scrie cinemap.ro.

Cea de-a cincea ediție a Dracula Film Festival, care va avea loc în perioada 18 – 22 octombrie, aduce pe marile ecrane din Brașov șase povești prezentate sau premiate la cele mai importante festivaluri de horror și fantasy din lume: Double Date (R. Benjamin Barfoot), The Night of the Virgin (R. Roberto San Sebastián), The Wanderers (R. Dragoș Buliga), Replace (R. Norbert Keil), Zombiology: Enjoy Yourself Tonight (R. Alan Lo), The Lure (R. Agnieszka Smoczynska).

Filmul de gen poate fi extrem de variat – iată ce demonstrează selecția de anul acesta de la Dracula Film Festival. Şi, de data aceasta, nu se adresează doar fanilor împătimiţi de „oroare”. Pentru cei care se tem de horror, avem patru comedii fantastice savuroase, dintre care una muzicală, un film cu vampiri made in România, o trăsneală cu zombie, două filme cu virgini ce au parte de nopți de pomină, trei filme cu eroine foarte puternice, dacă nu chiar letale, cărora colegul meu Alin Ludu Dumbravă le-a lipit chiar eticheta de „feministe”. Deci, îi invităm la Dracula Film Festival și pe cei care vor să râdă – și de ce nu, să cânte – între două frisoane”, spune Anca Grădinariu, director artistic Dracula Film Festival.

De patru ori nominalizat la Globul de Aur, Armand Assante va fi prezent la Dracula Film Festival pentru proiecția horror-ului fantasy The Wanderers, în care își reîntâlnește partenerul de platou din California Dreamin’ (Nesfârșit), Răzvan Vasilescu, zece ani mai târziu.

În The Wanderers (R. Dragoș Buliga, România, 2017), experimentatul vânător de vampiri Louis Moudon (Armand Assante) şi companionul său jurnalist ajung într-un izolat sat din Transilvania pentru a investiga misterul din jurul unui eveniment bizar. Alături de călăuza lor, tânăra localnică Sorana, şi de echipa unui reality show, ei vor afla că sătenii se confruntă cu o năpastă cumplită. Louis va trebui curând să înfrunte o descoperire cu totul surprinzătoare. Proiecția filmului va avea loc în prezența actorului principal Armand Assante.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.