Corona Braşov a adunat peste 600 de sportivi în jurul Bradului

La sfârşitul săptămânii trecute, în Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibaşi”, peste 600 de sportivi copii şi juniori de la clubul Corona s-au strâns în jurul Bradului de Crăciun „Corona Braşov”.

La finalul unui eveniment care a avut parte de colinde şi scurte demonstraţii ale micuţilor sportivi din club, primarul George Scripcaru, unul dintre primii oameni care şi-a dorit ca oraşul să aibă propria pepinieră de viitori campioni, a declarat că Municipalitatea va face totul pentru ca sportivii Braşovului să beneficieze de cele mai bune condiţii pentru a practica sportul de performanţă şi nu numai.

„Dacă ne uităm la ce avem în jur în această seară, ne dăm seama că aceşti copii şi nu numai, merită să facem totul pentru a avea cele mai bune condiţii. Vreau să le mulţumesc tuturor celor care se ocupă de aceşti mici sportivi, din punct de vedere sportiv dar şi administrativ. Poate că nu suntem încă, acolo unde trebuie, sau poate că nu am făcut atât cât trebuia, dar asigur pe toată lumea că ne preocupă să facem toate acele lucruri de care aveţi nevoie şi trebuie să aveţi încredere că muncim pentru a avea o structură sportivă solidă pentru sportul braşovean. Vom face tot ce ţine de noi pentru ca Braşovul să poată oferi cele mai bune condiţii şi ne preocupăm foarte tare ca în perioada următoare să avem o sală polivalentă mult mai mare, aşa cum are nevoie acest oraş”, a declarat primarul George Scripcaru.

La eveniment a fost prezent şi preşedintele Consiliului Local, Adrian Oprică, cel care s-a arătat de asemenea încântat de numărul mare de sportivi pe care Corona îi creşte în spiritul performanţei.

Cresc valoric, de la an la an

Preşedintele clubului Corona Braşov, Liviu Dragomir este bucuros de faptul că pepiniera clubului arată din ce în ce mai bine şi că încet, dar sigur, toate secţiile se aliniază cerinţelor clubului de a creşte sportivi pentru marea performanţă. Dacă la handbal, hochei şi schi sau patinaj viteză, lucrurile sunt de ceva vreme pe direcţia corectă, din urmă vin  destul de tare secţiile de nataţie, scrimă, patinaj artistic, polo şi nu în ultimul rând fotbal.

„Corona creşte campioni”, un slogan pe sufletul micuţilor sportivi


Conducătorul clubului braşovean a declarat că este foarte încântat că încep să vină rezultate bune la toate secţiile. „Trebuie să recunosc faptul că îmi doream foarte tare ca toate secţiile clubului să se alinieze cumva la sloganul  după care ne ghidăm de ceva vreme, şi anume «Corona creşte campioni». Chiar dacă nu avem, încă, titluri naţionale la juniori, la toate secţiile, rezultatele ne demonstrează că suntem pe drumul cel bun şi că avem toate motivele să visăm. Avem antrenori foarte buni în club şi împreună, muncim zi de zi pentru a creşte campionii de mâine ai Braşovului şi ai ţării. Faptul că din ce în ce mai mulţi sportivi de la Corona fac parte din loturile naţionale de tineret şi de juniori este principala dovadă că la Corona cei mici cresc în spiritul performanţei”, a  spus Liviu Dragomir.

“Suntem bucuroşi că au apărut primele medalii şi la nataţie”

Preşedintele Coronei a mai adăgat că este extrem de încântat de primele medalii obţinute de secţia de nataţie la recentul Campionatul Naţional de nataţie de la Hunedoara. Juniorul Alexandru Petrache a câştigat bronzul la 50 m fluture în vreme ce Raul Neama a luat tot bronzul, dar la seniori la 200 m fluture.

„După o perioadă de organizare, dacă se poate spune aşa, secţia de nataţie aduce primele medalii pentru Corona, iar acest lucru ne bucură enorm, mai ales că la Braşov avem condiţii foarte bune pentru înot şi polo. Îl felicit pe George Munteanu pentru aceste prime reuşite care contează mai mult pentru noi, pentru că e vorba de campionatul naţional, nu de competiţii organizate în afara campionatului. Sper ca în curând şi secţia de polo, care îşi desfăşoară activitatea la bazin, să aducă rezultatele pe care ni le dorim şi la nivel de copii şi juniori, astfel că le dorim succes în acest campionat. Şi la patinaj artistic încep să vină mulţi copii dornici de performanţă, de fotbal nu mai spun, pentru că acolo avem aproape 200 de micuţi care cresc de la o competiţie la alta, astfel că nu avem îndoieli că nu vor veni rezultate foarte bune şi de la ei. Una peste alta, avem toate motivele să fim mulţumiţi de numărul mare de sportivi copii şi juniori pe care îi avem la Corona”, a declarat Liviu Dragomir.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.