GALERIE FOTO. Cum arată Brașovul din poveste

Piața Sfatului a fost plină miercuri seara, când a fost aprins iluminatul de sărbătoare din centrul orașului. Anul acesta, s-a renunțat la ideea unei culori dominante, pentru decorarea străzilor fiind folosite ornamente luminoase multicolore. În schimb, pentru 2017 a fost aleasă o temă: turta dulce, care împodobește și străzile, dar și bradul de de Crăciun din Piața Sfatului. 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”231″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”100″ thumbnail_height=”75″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

„Ca în fiecare an, mă bucur să fim din nou împreună cu ocazia sărbătorii Sfântului Nicolae, când aprindem iluminatul festiv de sărbători din oraș. La fel cum am făcut și în anii trecuți, am încercat ca și anul acesta să facem un brad frumos în mijlocul orașului pentru copiii din Brașov și nu numai. Este un brad natural, adus din pădurile noastre și noi ne-am ocupat să îl facem foarte frumos. Sper să vă placă ce a ieșit. Eu sunt convins că avem cel mai frumos brad din România. Înainte de a începe spectacolele de sfârșit de an, vreau să vă urez sărbători fericite tuturor, alături de familiile dumneavoastră, un sfârșit de an cât mai plăcut, să fim cât mai apropiați și să ne gândim și la cei plecați din țară la muncă sau sau din alte motive. Să ne dea Dumnezeu liniște și un sfârșit de an fericit și plăcut împreună”, a declarat primarul Brașovului, George Scripcaru, înainte de aprinderea luminițelor de Crăciun. 

Anul acesta, o premieră este amenajarea Piațetei Sfântul Ioan, unde au fost aduse mai multe căsuțe, dar a fost instalat și un patinoar în aer liber, pe care cei mici pot patina gratuit. De altfel, Piața Sfatului este dedicată copiilor, aici urmând a se desfășura activități dedicate celor mici. 

Pe lângă străzile din centrul vechi, au mai fost instalate decorațiuni de Crăciun pe sediului Primăriei Brașov, precum și pe clădirea Prefecturii.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.