Anunțul vicepreședintelui CJ Brașov, Adrian Gabor: „Săptămâna viitoare deschidem corpul vechi al Maternității. Va fi cel mai frumos din România“

Corpul vechi al Spitalului de Obstetrică și Ginecologie Brașov, care a fost finaliat încă din octombrie 2017 însă nu a putut fi deschis în lipsa unor documente în plus cerute de  Inspectoratul de Stat în Construcții, va fi pus în funcțiune de săptămâna viitoare.

Într-o conferință de presă organizată de PNL, vicepreședintele Consiliului Județean a declarat că „Maternitatea va avea săptămâna viitoare deschiderea și cred că va fi cea mai frumoasă din România“.

„L-am anunțat pe directorul de investiții de la Ministerul Sănătății. Comisia de recepție este astăzi la Maternitate pentru recepția finală și vedem când sunt cei de la Minister de acord să facem inaugurarea. De luni, o parte din vechiul corp va fi ocupat cu ATI și alte secții“, a declarat Adrian Gabor. 

Vicepreședintele CJ a ținut să îi felicite pe reprezentanții Maternității pentru modul în care s-au descurcat în ultimii doi ani cu serviciile medicale oferite la standarde bune pacientelor și noilor născuți.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.