Poloiștii Coronei Sportul Studențesc încep returul cu două meciuri tari cu CSM Digi Oradea

Superliga Naţională de polo îşi reia vineri şi sîmbătă, meciurile de campionat Echipa Corona Sportul Studenţesc va juca pe teren propriu două partide extrem de interesante în compania formaţiei CSM Digi Oradea. Antrenorul Aurelian Georgescu se aşteaptă ca cele două jocuri să fie dificile, însă speră ca jucătorii pe care îi antrenează să aibă o prestaţie care să le asigure două rezultate bune. „Vor fi două meciuri destul de grele, mai ales că venim după pauza asta competiţională de sărbători. Sper să reintrăm repede în formă şi să facem două meciuri bune. O să fie greu, mai ales că avem un jucător de bază descalificat pentru două etape după meciul cu Dinamo. Eu sper să reuşim să avem o prestaţie bună şi să obţinem două victorii, dar suntem conştienţi că vor fi două meciuri disputate. Campionatul este mult mai disputat decît anii trecuţi. În frunte Steaua, iar apoi suntem trei echipe aflate cam la aceeaşi valoare iar asta face ca totul să fie mai atractiv pentru public.” 

Aurelian Georgescu a mai spus că aşteaptă şi meciurile din Cupa României, chiar dacă regulamentul competiţiei s-a schimbat iar echipa ar putea întîlni Steaua, cea mai puternică echipă din campionat, destul de repede în competiţie.

„După meciurile de campionat urmează Cupa României 19, 20, 21 la bazinul Steaua. S-a schimbat modul de desfăşurare, nu mai e cu două grupe, acum va juca locul 1 cu locul 8, locul 2 cu locul 7 şi tot aşa. În aceste condiţii noi, care am terminat pe locul 4 vom juca cu locul 5, iar apoi vom ajunge să jucăm cu Steaua. Una peste alta, nu avem ce face ne vom juca şansa şi în Cupa României”, a spus tehnicianul. 

Primul meci al Coronei din acest week-end se va juca vineri, de la ora 12.00, iar cel de-al doilea sâmbătă, de la ora 11.00. Intrarea la Bazinul Olimpic este liberă. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.