Conflict deschis în PNL. Parlamentarul de Brașov Daniel Zamfir, înlocuit de la șefia Comisiei Economice din Senat, după o dispută cu Ludovic Orban

Senatorul de Brașov, Daniel Cătălin Zamfir, a fost înlocuit joi din funcția de președinte al Comisiei Economice din Senat, chiar de către partidul său. Cu 16 voturi au fost pentru și 8 împotrivă, grupul PNL dinSenat a decis să îl schimbe pe Zamfir cu Florin Cîțu.

Daniel Zamfir s-a aflat într-un conflict permanent cu președintele PNL, Ludovic Orban, în ultima perioadă. De altfel, Zamfir a lăsat să se înțeleagă că se aștepta la o asemenea decizie.

Ludovice, Ludovice…Nu te lași de metehnele care te-au consacrat” în PNL…
După ce, in mod rușinos, ai fugit de un răspuns când te-am întrebat care sunt actele de „deviaționism” pe care le-am comis în activitatea mea la Comisia Economică, ai început să înroșești telefoanele să le ceri colegilor din Senat să mă schimbe de la Comisie. Știu. Te derajează tare că îmi văd de treabă acolo.Te deranjează și că deranjez interese. Te deranjează că apar cetățenii de abuzurile băncilor, IFN-urilor și ale recuperatorilor? Sau că cer cu obstinență ca „băieții deștepți” să plătească redevențele cuvenite Statului? Sigur însă, te-a deranjat că ți-am cerut public să te delimitezi de Mihail Neamțu, cunoscut pentru orientarile lui de extremă dreapta, care public a anunțat, postând un filmuleț pe Facebook , că se delimitează de Iohannis! Iar tu, Ludovic, în loc să sancționezi poziția neconformă cu linia partidului, îl răsplătești, punându-l să-i instruiască pe tinerii liberali…Pe de altă parte, invoci, în mod jalnic,când suni în disperare pentru Raluca Turcan să fie realeasă lider de grup, „dorințele din Deal”. Tu n-ai să înțelegi niciodată că PNL are mare nevoie de un președinte cu demnitate și puțintel curaj, măcar! Lașitatea e cea mai urâtă trăsătură de caracter in politica… , a scris Zamfir pe contul său de Facebook.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.