Handbalistele Coronei s-au calificat în sferturile de finală ale Cupei României

Echipa de handbal Corona a câştigat sâmbătă, în deplasare, meciul cu HCM Baia Mare din optimile de finală ale Cupei României Fan Courier. Echipa antrenată de Dragoş Dobrescu şi-a trecut în cont victoria cu scorul de 31-21, după ce la pauză a intrat la vestiar cu un avans de patru goluri, 15-11. Braşovencele au condus pe tot parcursul partidei, una în care Dragoş Dobrescu a rulat tot lotul, dând minute bune şi tinerelor jucătoare Sorina Tîrcă, Daria Bucur şi Daciana Hosu. De remarcat în acest meci a fost şi prestaţia bună a Anei Maria Mîrcă dar şi a Dacianei Hosu, ambele reuşind să apare inclusiv aruncări de la 7 metri. Pentru Corona au marcat: Tiron 6, Neagu 5, Ciuciulete 4, Hotea 4, Tirca 4, Buceschi 2, Chiper 2, Mirca 1, Tatar 1, Chiricuta 1, Bucur 1.

La finalul partidei, antrenorul Dragoş Dobrescu a declarat că speră ca această victorie să dea mai multă încredere echipei, mai ales că pentru Corona urmează o perioadă în care trebuie  să adune puncte.

„Este o victorie importantă, atât prin prisma faptului că ne asigură calificarea în turul următor, cât şi pentru moralul echipei. Chiar aveam cu toţii nevoie de un joc bun şi de o victorie. Chiar dacă am câştigat şi am condus în permanenţă, uneori şi la diferenţă destul de mare, a fost o victorie muncită, însă este bine că a fost aşa pentru că am tras pentru fiecare reuşită. Ne bucurăm că în acest joc a mers şi poarta foarte bine şi sper ca de acum înainte toate fetele să aibă mai multă încredere în ele. Ştim că nu avem foarte mari motive de bucurie, pentru că a fost un meci de cupă în compania unei echipe de divizie, dar e o primă victorie după o perioadă pe care vrem să o uităm cât mai repede şi de asta spun că ne prinde tare bine. Acum, important este să ne refacem repede, pentru că avem în faţă o săptămână greas, care vine după o deplasare lungă, până la Baia Mare. Miercuri, vom juca în deplasare cu CSM Bucureşti, iar duminică, pe teren propriu cu HC Zalău”.

Corona va juca miercuri, 21 februarie, de la ora 18.00, în deplasare, cu CSM Bucureşti, şi duminică, 25 februarie, de la ora 12.00, pe teren propriu cu HC Zalău.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.