Cine este Adrian Folea, noul subprefect al județului Brașov

Noul subprefect al județului Brașov, Adrian Laurențiu Folea, a fost învestit azi în funcție și a depus jurământul, în prezența ministrului secretar de stat Mihai Dan Chirică. 

Noul subprefect va coordona activitatea ce ține de titlurile de proprietate de fond funciar a Instituției Prefectului, avînd în vedere că Adrian Folea vine după o perioadă de 11 ani în care a lucrat la APIA.
„Sunt convins că la partea de fond funciar nu vor fi probleme, însă toate atribuțiile care îmi vor fi date vor reprezenta prioritatea zero pentru mine“, a declarat noul subprefect, Adrian Folea.

Prefectul județului, Marian Rasaliu, s-a arătat încrezător în colaborarea sa cu Folea, despre care spune că își va putea aduce contribuția pe problemele de fond funciar pe care le are de rezolvat Brașovul, în perioada următoare. 

„Adrian Folea este un specialist și un om cu mare experiență în domeniul nostru cel mai fierbinte în acest moment, cel funciar, agricol și de zootehnie. Eu sunt convins că vom face echipă bună împreună și că com avea rezultate bune în activitatea noastră“, a declarat Marian Rasaliu. 

Noul subprefect a fost detașat temporar de la APIA Brașov, unde este director adjunct. 

Adrian Folea locuieşte în Râşnov şi este de profesie medic veterinar. În perioada 1994 –2007 a lucrat la Institutul de Institutul de Cercetare – Dezvoltare pentru Pajişti, după care şi-a desfăşurat neîntrerupt activitatea la APIA Braşov. La APIA a avansat în timp, de la funcţia de consilier la cea de director executiv. Din anul 2013 Adrian Folea este director adjunct al APIA, post pe care l-a ocupat prin concurs.  

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.