Apa vine după miezul nopții în Șchei. Compania Apa a avut de făcut intervenții în plus la avaria de noaptea trecută

După aproape 24 de ore fără apă potabilă, locuitorii cartierului Șchei vor avea apă în această seară.

UPDATE – ora 21.00 – COmpania Apa anunță că va mai dura câteva ore până la reluarea alimentării cu apă potabilă a străzilor din Șchei. „În timpul  probelor de verificare a lucrărilor efectuate pe strada Matei Basarab, s-a  constatat că, pentru securizarea parametrilor tehnici, mai este necesară sudarea, prin electrofuziune, a două inele de siguranță. Având în vedere cele menționate, vă informăm căa termenul pentru reluarea furnizării de
alimentare cu apă în toate locuințele din zona afectată va fi după miezul nopții, în cazul în care nu vor interveni probleme de natură tehnică“, se arată într-o precizare a Companiei APA.

Compania Apa anunță că în jurul orei 17.15 a finalizat lucrările de reparații din zona Matei Basarab, unde luni seara s-a înregistrat o nouă avarie și a început umplerea rețelei de apă. Echipele Companiei Apa au lucrat ore întregi azi-noapte, pentru a identifica avaria.  Deși aceasta a fost reparată, este totuși de așteptat ca pentru câteva ore, apa să fie mâloasă și de nefolosit. 

Potrivit directorului de exploatare al Companiei Apa, în maxim trei ore (deci aproximativ ora 20.30), tot cartierul Șchei ar trebui să fie alimentat cu apă. „Avaria s-a produs la mică distanță de locul unde am intervenit săptămâna trecută, însă pe o altă conductă“, a precizat Sava. 

Reamintim că, din cauza unei avarii majore la rețea, în zona străzii Matei Basarab, mai multe străzi din centurl vechi au rămas fără apă potabilă, începând de luni seara, dup ora 18.30. Străzile afectate au fost Dobrogeanu Gherea, Emil Gârleanu, Pajistei, Retezat, Coastei, C. Lacea, Bisericii Sf. Nicolae, Țibleș, Ecaterina Varga, Vrancei, Mălăiești, Harghita, Petofi Sandor, Luca Arbore, Costiței, Curcanilor, Clăbucet, Anton Pann, Ciocârliei, Junilor, Podragu, Gheorghe Sion.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.