VIDEO. Bătrânică tâlhărită în plină zi, în Brașov. Incidentul a fost surprins de o cameră de luat vederi

O bătrânică a fost tâlhărită duminică, în plină zi, la Brașov. Incidentul s-a petrecut în zona bulevardului Griviței, în jurul prânzului și a fost surprins de o cameră de luat vederi amplasată în zonă, pe domeniul privat. Mai târziu, înregistrarea a ajuns și pe rețelele de socializare, lansată de Ciprian Lupu, în speranța că cineva îl poate recunoaște pe autor. 

Pe înregistrare se vede cum bătrânica se deplasează cu greu, ducând în mână o sacoșă. Din senin, în spatele ei apare un tânăr, care îi fură sacoșa și se face nevăzut. 

Autorul furtului nu a fost încă depistat, deşi pare a fi unul din copii care-şi fac veacul cerşind sau scormonind prin gunoaie. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Brașov, Ionuț Marin, Poliția a fost sesizată cu privire la cele surprinse de camera de aupraveghere, iar „în prezent se desfășoară cercetari și activități investigative, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie“.

De precizat este faptul că sesizarea nu a fost depusă de partea vătămată, ci de către o altă persoană, care probabil a văzut înregistrarea video și s-a adresat poliției. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.